Renovatie

Johan Vinke Bouw is specialist in renovatie. Ons portofolio bevat tientallen projecten voor bedrijven en particulieren in de regio Zwolle, Kampen, Meppel, Steenwijk en ver daar buiten. Sinds de start van ons bedrijf in 1993 hebben wij ook veel ervaring opgedaan met authentieke renovatie.

Renovatie van badkamers, keuken of andere onderdelen van de woning behoort tot ons dagelijks werk. Dat geldt ook voor het vervangen van kunststof of houten kozijnen, vloeren, gevelbekleding, trappen, ramen en deuren en daken. Vaak is renovatie ook het juiste moment om over een betere isolatie na te denken. Zeker in de huidige tijd bespaart u daarmee uiteindelijk veel geld.

Johan Vinke Bouw is een allround bedrijf. Wij werken in nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden én monumentale woningen. Overal voeren wij uw wensen uit en met onze expertise leveren we een meerwaarde. Wij zoeken altijd de beste oplossingen voor een bepaalde situatie. Dat geldt zeker  voor authentieke renovatie waarbij behoud van het historische karakter van een pand belangrijk is. Johan Vinke Bouw heeft een groot aantal werkzaamheden aan (woon)boerderijen, monumentale panden of woningen in een landelijke omgeving op haar naam staan.


Plannen voor een renovatie van uw woning of bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met Johan Vinke Bouw.    
Social Media

Contact

Postadres:
De Nieuwesluis 43
8064 EA Zwartsluis

mob 06 - 518 292 62
tel 038 - 386 6534
fax 038 - 386 6124

info@johanvinkebouw.nl

Deze website is gebouwd door Gula webshops & websites