Bouw & Verbouw

Johan Vinke Bouw realiseert uw droomkeuken of een prachtige kamer. Of wellicht bouwt u de zolder, bijkeuken of garage om tot kantoor of wilt u de bovenverdieping anders inrichten. Ook dakkapellen, veranda’s, tuinhuisjes en aanbouwen zijn populaire toevoegingen aan een woning die we regelmatig realiseren. Johan Vinke Bouw is een allround bouwspecialist met veel kennis van houtskeletbouw.

De aanpak van Johan Vinke Bouw is in alle gevallen eenvoudig: wij bespreken uw wensen en schetsen vervolgens de mogelijkheden. Daaruit rolt een advies op maat en een offerte. Mocht u daarmee akkoord gaan dan voeren wij de werkzaamheden met de grootst mogelijke zorg uit. Dankzij twintig jaar ervaring weten wij hoe we dat het beste kunnen aanpakken.

Johan Vinke Bouw steekt veel tijd in een goede begeleiding van het bouwproces. Wij begrijpen dat een verbouwing voor u geen dagelijks werk is en dat u er met spanning naar uitkijkt. Klantvriendelijkheid en een verregaande service vinden wij daarom vanzelfsprekend. Wij nemen u desgewenst al het werk uit handen. En daarbij heeft u slechts één aanspreekpunt. Uiteraard leveren wij op onze materialen en ons werk een jarenlange garantie.

Wij bespreken graag vrijblijvend uw bouw- of verbouwplannen. Neem hier contact met ons op!
Social Media

Contact

Postadres:
De Nieuwesluis 43
8064 EA Zwartsluis

mob 06 - 518 292 62
tel 038 - 386 6534
fax 038 - 386 6124

info@johanvinkebouw.nl

Deze website is gebouwd door Gula webshops & websites